Kansen geven aan mensen met een beperking

De Dageraad is een erkende Beschermde Werkplaats met vestiging in Kontich, nabij Antwerpen. Wij stellen mensen met een lichamelijke, psychische, sociale of mentale beperking te werk. Voor deze mensen is de reguliere arbeidsmarkt niet haalbaar. Dankzij een intensieve begeleiding van onze medewerkers bieden wij onze klanten toegevoegde waarde via een aantal dienstverleningen. Aanvullend op onze zeefdrukkerij, het graveerwerk en het maken van signalisatieborden met kleefletters staan wij open voor elke opdracht die het uitvoeren van repetitieve arbeidsintensieve taken inhoudt. Dit kan zowel in onze vestiging in Kontich als bij u ter plaatse.

Het verhaal van De Dageraad begint in 1972. Onder impuls van de Lions Club Antwerpse Kempen start dat jaar een initiatief om blinde en slechtziende personen van scholing, een nuttige dagtaak en sociale begeleiding te voorzien. De eerste commerciële activiteiten omvatten het rieten en biezen van stoelen.

Missie, visie en waarden

Doorheen de jaren verschoof de focus naar het tewerkstellen van alle mensen met een lichamelijke of mentale beperking. Inmiddels tellen wij als erkende Beschermde Werkplaats een vijftigtal medewerkers. Voor de realisatie van onze missie werken wij volgens een bepaalde visie, altijd met respect voor een aantal waarden.

Interesse in wat wij voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons met een voorstel